Jump to content



Photo
- - - - -

Welcome to the new server - POST ALL PROBLEMS HERE


  • This topic is locked This topic is locked
114 replies to this topic

#1 CheapyD

CheapyD

    Head Cheap Ass

  • Administrators

Posted 07 October 2004 - 04:57 AM

UPDATE: Looks like the server move went pretty painlessly.
Please post any problems you encounter here.
Thanks.

Active Issues:
Chat
General server tweaking (DB connect errors)

Fixed Issues:
Forum time is wrong
Some avatars are missing
Latest Msg Board Posts

New server specs:
Dual XEON 3.06Ghz CPU
120 GB IDE Hard Drive
1024 MB of RAM Details
2,000 GBs of Monthly Traffic

#2 sblymnlcrymnl

sblymnlcrymnl

    married ... with children

  • CAGiversary!

Posted 07 October 2004 - 05:33 AM

Some of the avatars are not showing up, including mine.
I got this:

"CheapAssGamer.com
Something is not right...
You came from here:
(none)
and
you are tried to get here:
/forum/images/avatars/6878948064164d4505d0c8.jpg


Your guess is as good as mine as to what went wrong."

Couldn't upload a new av either.

#3 jimbodan

jimbodan

    Hates you

  • CAGiversary!

Posted 07 October 2004 - 06:34 AM

The front page isn't updating at all for me. I see the same posts every time I refresh. At the top of the "latest posts" is the topic"Buy 2 EA Games, get 1 free!! (at fry's_) " That post has been at the top since the new server came on, none of the latest posts update at all for me.

Think you're good at Fantasy Sports? Check out Fanduel where you can play daily to win money on Fantasy Sports!

https://www.fanduel....jimbodan&cnl=da

 

fs_pc.png


#4 Scrubking

Scrubking

    Feels the Force

  • CAGiversary!

Posted 07 October 2004 - 07:25 AM

Nice work Cheapy.

So far running lightning fast - let's hope it stays that way.

Gameplay is what makes a game worth playing - not story or graphics


MY SITE


#5 dafoomie

dafoomie

Posted 07 October 2004 - 09:05 AM

I've noticed that www.cheapassgamer.com will take me to the new server, while cheapassgamer.com (no www) will take me to the "Message board offline for server transition" page.

And the posts on the frontpage aren't updating at all.

#6 Squirms

Squirms

    Hold Your Applause

  • CAGiversary!

Posted 07 October 2004 - 11:02 AM

The front page isn't updating at all for me. I see the same posts every time I refresh. At the top of the "latest posts" is the topic"Buy 2 EA Games, get 1 free!! (at fry's_) " That post has been at the top since the new server came on, none of the latest posts update at all for me.


Same problem for me
I walked up to the brick wall of sanity, and pissed all over it.

Posted Image

#7 masha

masha

    Russian Insult Dog

  • CAGiversary!

Posted 07 October 2004 - 12:37 PM

Works great. Doesn't hang anymore.Thanks D.
:arrow: *I Keed I Keed*.
Posted ImagePosted Image

#8 CheapyD

CheapyD

    Head Cheap Ass

  • Administrators

Posted 07 October 2004 - 12:46 PM

There a few things that will effect speed that have not yet been tweaked, so expect improvements soon...

#9 Kaijufan

Kaijufan

    CAGiversary!

  • CAGiversary!

Posted 07 October 2004 - 01:39 PM

The new server is running well for me. :)
Posted Image

#10 Santurio

Santurio

    The Ladies' BodyGuard

  • CAGiversary!

Posted 07 October 2004 - 02:34 PM

I like it!!!!!!
Just the post thing that takes some searching!!!
Posted Image
Posted Image

#11 Admiral Ackbar

Admiral Ackbar

    It's a trap!

  • CAGiversary!

Posted 07 October 2004 - 06:06 PM

For the past minute there was an instance that whenever I clicked on a ling my browser would want to download the page. It went way screwy.

Now it's fine.

This is how the big three approached E3 this year IMO.

 

Microsoft: "Americans love the xbox like grandma and apple pie."

Sony: "Apples! How do you like them apples!"

Nintendo: "Err, who wants to play Mario Kart? Anybody?"


#12 defender

defender

    Supreme Arsehole

  • CAGiversary!

Posted 07 October 2004 - 06:09 PM

working on getting all the functions back online...

The captain of this ship is insane...we can't do warp 9!

#13 masha

masha

    Russian Insult Dog

  • CAGiversary!

Posted 07 October 2004 - 06:11 PM

For the past minute there was an instance that whenever I clicked on a ling my browser would want to download the page. It went way screwy.

Now it's fine.


Same here. Have window pop up in Firefox and Explorer

"You have choosen to open "index.php" "
:arrow: *I Keed I Keed*.
Posted ImagePosted Image

#14 zewone

zewone

    Thursday

  • CAGiversary!

Posted 07 October 2004 - 06:13 PM

No avatar, sometimes when I try to login in trys to have me download some stuff.

#15 madmage

madmage

    CAGiversary!

  • CAGiversary!

Posted 07 October 2004 - 06:15 PM

The new server has given me this weird rash on my back and it itches like hell. Please fix this problem ASAP!!

#16 defender

defender

    Supreme Arsehole

  • CAGiversary!

Posted 07 October 2004 - 06:16 PM

All that download crap is fixed...there was about 30 minutes of rebuilds with apache and php.

Should mostly be clear now.

Please only post NEW problems that you are having NOW.

#17 hiccupleftovers

hiccupleftovers

    Worst Poster on CAG

  • CAGiversary!

Posted 07 October 2004 - 07:00 PM

I am unable to load some of the avatars and sigs. Some of the sigs seem to just shutdown my browser. For instance, WShakespeare's keeps messing up and then shutting all of my windows. Also On some pages, my post jumps before someone who has posted before me.

#18 hiccupleftovers

hiccupleftovers

    Worst Poster on CAG

  • CAGiversary!

Posted 07 October 2004 - 07:16 PM

Some links also don't come up.

#19 CheapyD

CheapyD

    Head Cheap Ass

  • Administrators

Posted 07 October 2004 - 08:25 PM

Some links also don't come up.

Example?

#20 crystalklear64

crystalklear64

Posted 07 October 2004 - 08:30 PM

While logging on today, I went to the home page, and instead of seeing the most recent forum, It said, I don't think you should be here. or something very close to that. Anyone know whats going on???

Posted Image
Posted Image


#21 CheapyD

CheapyD

    Head Cheap Ass

  • Administrators

Posted 07 October 2004 - 08:36 PM

While logging on today, I went to the home page, and instead of seeing the most recent forum, It said, I don't think you should be here. or something very close to that. Anyone know whats going on???


We know who you are.
Deploy CAGBOT-209 :robot:

#22 crystalklear64

crystalklear64

Posted 07 October 2004 - 08:53 PM

Huh? I'm so confused... Seriously, can I get a non-enigmatic answer? Pretty please?

Edit: A PM would work just fine if you don't want to post it for some reason THX

Edit #2: Now that I am using a home computer I no longer get that message, but when I was at school, thats when I got it. (dunno if that helps or not...)

Posted Image
Posted Image


#23 Mookyjooky

Mookyjooky

    Work is play...

  • CAGiversary!

Posted 07 October 2004 - 08:56 PM

It's too fast and crashes too infrequent now.

Aw suckage!!!

#24 CheapyD

CheapyD

    Head Cheap Ass

  • Administrators

Posted 07 October 2004 - 09:02 PM

Huh? I'm so confused... Seriously, can I get a non-enigmatic answer? Pretty please?

Edit: A PM would work just fine if you don't want to post it for some reason THX


Its just a database error message. It has nothing to do with you.
Or does it? 8-[

#25 crystalklear64

crystalklear64

Posted 07 October 2004 - 09:09 PM

Phew, thought I got myself in trouble with the mighty CheapyD. Thanks for the clarification. As always I bow to you.

Posted Image
Posted Image


#26 CheapyD

CheapyD

    Head Cheap Ass

  • Administrators

Posted 07 October 2004 - 09:42 PM

I see sblymnlcrymnl's avatar is back...anyone else having avatar issues?

#27 CheapyD

CheapyD

    Head Cheap Ass

  • Administrators

Posted 08 October 2004 - 01:17 AM

I'd also like to repeat that the server is nowhere near operating at maximum speed/effeciency.

There is still some behind the scenes work to be done.

#28 sblymnlcrymnl

sblymnlcrymnl

    married ... with children

  • CAGiversary!

Posted 08 October 2004 - 01:19 AM

I see sblymnlcrymnl's avatar is back...anyone else having avatar issues?


Yeah, finally let me re-upload. Thanks Cheapy.

Just noticed that some of the graphs on the stats page aren't showing up right.

#29 hiccupleftovers

hiccupleftovers

    Worst Poster on CAG

  • CAGiversary!

Posted 08 October 2004 - 03:42 PM

Some links also don't come up.

Example?


Some of the links that were in Punqsux's recent post of cheap PS1 games. Also, I don't remember the name of the thread, but it was a link to an auction from punqsux I believe and it wasn't showing upp as well.

The avatar and ssig problem seems to have been fixed except for a few people's like Scrubking's which still is not loading up.

Edit: My mistake I wrote that it was Wshakespeare's auction post, it was acutally punqsux's as well.

#30 guessed

guessed

Posted 08 October 2004 - 03:51 PM

You probably know this, but chat is still down. People don't use chat enough.