Jump to content



Photo
- - - - -

PS3 Not Working- BUT No YLoD


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 adriley313

adriley313

Posted 29 May 2010 - 07:51 PM

So i was playing some Sacred 2 offline trying to level up my new elf and suddenly the screen goes blank. At first I thought the power went out like it does around here but the TV was still on. I freaked and ran to the console to try and turn it back on.

It flashes green makes a beep noise and turns red. There is NO yellow light.
I know all about the YLoD but there is NO yellow light.

I tried unplugging the the cables and reset the outlet in the wall. Still no luck.
Now Im a lil freaked because its a phat and I think past the warranty but dont know what to do.

Have any of you had this probelm and know how to fix it.
What sucks is that i have a lot of DLC on here like $200 worth and a bunch of save files but dont know what to do.



PLEASE HELP

THX A BUNCH

UPDATE- The date is August 2008, which means it should still be in warranty, right?
Now Playing:
:360: Prototype 2
:3ds: Fire Emblem: Awakening

Now Reading: Impulse by Steven Gould

#2 nbballard

nbballard

    glad you didnt say banana

  • CAGiversary!

Posted 29 May 2010 - 08:07 PM

have you tried a different outlet? Do you have a friend that would let you test it with their power cable?

#3 adriley313

adriley313

Posted 29 May 2010 - 08:11 PM

Yes both. Tried it upstairs and then with my computer power cable.
Same thing.
Is this what the YLoD does.
Now Playing:
:360: Prototype 2
:3ds: Fire Emblem: Awakening

Now Reading: Impulse by Steven Gould

#4 mguiddy

mguiddy

    'nives 'n 'nades

  • CAGiversary!

Posted 29 May 2010 - 08:19 PM

The Yellow Light only shows up for a split second if I understand correctly. It also leaves the red light blinking.

#5 adriley313

adriley313

Posted 29 May 2010 - 08:20 PM

theres no yellow light period
Ive seen the youtube videos
Now Playing:
:360: Prototype 2
:3ds: Fire Emblem: Awakening

Now Reading: Impulse by Steven Gould

#6 mguiddy

mguiddy

    'nives 'n 'nades

  • CAGiversary!

Posted 29 May 2010 - 08:26 PM

Then I'd say it's what I said in your blog.
Especially if it eventually won't turn on at all. When it happened to me I want to say there was eventually no red light at all.

#7 Elixirboy

Elixirboy

Posted 30 May 2010 - 01:34 AM

You may want to try holding down the power button for about 10-15 seconds - until you hear two beeps together. This brings up a menu with a few options, like reformatting the HD, so be careful.

#8 lokizz

lokizz

    Go $$$$ Yourself

  • CAGiversary!

Posted 30 May 2010 - 01:50 AM

sounds like ylod. i never really saw a yellow light on mine either but if it does the beeps i believe thats what it is. if its still under warranty send it in and on top of that buy a new warranty from sony for another 2 years coverage.