Jump to content



Photo
- - - - -

CAG-O-Matic not working?


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 thetshell

thetshell

    Who needs a title.....

  • CAGiversary!

Posted 23 May 2005 - 08:30 PM

Is the CAG-O-Matic page not working for anyone else?

The links go to:
http://www.cheapassg...videogames.html

But this is bringing up a blank page for me. Ths source code is just:

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN">
<HTML><HEAD>
<META http-equiv=Content-Type content="text/html; charset=windows-1252"></HEAD>
<BODY></BODY></HTML>


Thanks.

#2 The Successful Dropout

The Successful Dropout

    eye we tall did

  • CAGiversary!

Posted 24 May 2005 - 01:37 PM

works fine for me and seems to be in fact, new and improved
Posted ImagePosted Image

#3 thetshell

thetshell

    Who needs a title.....

  • CAGiversary!

Posted 24 May 2005 - 02:04 PM

Strange, it's working fine for me today.

Mods: please feel free to lock away....

#4 CheapyD

CheapyD

    Head Cheap Ass

  • Administrators

Posted 24 May 2005 - 03:03 PM

Yes, Evitoo has been making some changes. We are working on improving its functionality...There is a lot of data being processed and I want to make it as useful as possible. Look for new features soon!

#5 evilmregg

evilmregg

    drinks your milk shake.

  • CAGiversary!

Posted 24 May 2005 - 03:16 PM

What browser are you using, thetshell? Maybe it's a compatibility issue.


#6 thetshell

thetshell

    Who needs a title.....

  • CAGiversary!

Posted 24 May 2005 - 03:20 PM

What browser are you using, thetshell? Maybe it's a compatibility issue.


See above...it's working for me now, but thanks anyhow. I've been using the CAG-O-Matic for a while now with both IE and Firefox and had no problems until yesterday.