Jump to content


- - - - -

CAG Broken?


#1 Ardrid   The Boss CAGiversary!   879 Posts   Joined 5.3 Years Ago  

Posted 26 November 2010 - 03:32 AM

Is anyone else experiencing trouble with the website? For the last hour or so, whenever I try to go to a new post, a new page, or a new forum, the website continually returns a "the connection to the server was reset while the page was loading." error. I don't think it's my ISP because I haven't had any problems with any other website.

sig.gif

 

Video Game Spending Tabs: 2010, 2011, 2012, 2013, 2014


#2 Blackout   CAGiversary! CAGiversary!   5172 Posts   Joined 10.0 Years Ago  

Posted 26 November 2010 - 03:35 AM

Same here. I can barely use the site. Tonight's going to be fun. If it's going like this now, the site is going to be completely broken come midnight.



#3 Chuplayer   Anticitizen One CAGiversary!   2472 Posts   Joined 10.1 Years Ago  

Chuplayer

Posted 26 November 2010 - 03:42 AM

It seems better now than it was just a couple hours ago. It's slow, but pages fully load.
Boycotting Digital Press for blatant anti-Semitism.

#4 seen   CAGiversary! CAGiversary!   2503 Posts   Joined 7.7 Years Ago  

Posted 26 November 2010 - 04:21 AM

The site seems to be overloaded; I can't get pages to load consistently.

#5 Guest_strongpimphand_*

Guest_strongpimphand_*

Posted 26 November 2010 - 05:13 AM

2nd try worked

#6 CheapyD   Head Cheap Ass Administrators   17037 Posts   Joined 11.9 Years Ago   Has been playing Battlefield Hardline
PC

Posted 26 November 2010 - 05:24 AM

Should get better shortly. Sorry!