Jump to content


- - - - -

Red Dead Redemption GOTY


#1 krashhole   Gaming since 1981 CAGiversary!   3438 Posts   Joined 4.7 Years Ago  

Posted 25 May 2012 - 06:58 PM

Just got my copy in from Amazon and neither my 360s or my sons 360s will load disc 2 which has the multiplayer and undead nightmare. Disc 1 loads and plays fine. Does anyone else have the GOTY edition? Or has anyone heard of this problem?

#2 MrPiggles   Better Call Saul CAGiversary!   1548 Posts   Joined 4.1 Years Ago  

Posted 25 May 2012 - 07:01 PM

Maybe your Disc 2 was defective/scratched? Try asking Amazon customer support, they're usually pretty helpful

#3 krashhole   Gaming since 1981 CAGiversary!   3438 Posts   Joined 4.7 Years Ago  

Posted 25 May 2012 - 07:04 PM

Maybe the disc is just defective. There is not a scratch on it. I was really looking forward to playing this weekend. This is why I kinda hate ordering online sometimes in case something like this happens.

#4 62t   Zune Duck! CAGiversary!   19183 Posts   Joined 10.7 Years Ago  

Posted 25 May 2012 - 07:16 PM

You can still play it this weekend since the main game and multilayer is on disc 1

My trade list: http://www.cheapassg...ead.php?t=42397

Looking for Danganronpa Anime Expo edition.  Please PM me if you have it for sale.

3DS FC 0731-4770-3312


#5 krashhole   Gaming since 1981 CAGiversary!   3438 Posts   Joined 4.7 Years Ago  

Posted 25 May 2012 - 07:19 PM

Called Amazon and they are going to send out a replacement. Won't be here until Tuesday though.

#6 Calipso   Der Metzgermeister CAGiversary!   532 Posts   Joined 9.5 Years Ago  

Posted 25 May 2012 - 07:50 PM

I have GOTY edition for 360. Both discs work fine on mine. You must have received a defective disc 2.
Currently playing:
:pc: - Red Orchestra 2
:pc: - Killing Floor
:pc: - SimCity 4
:360: - Uno
:360: - Red Dead Redemption: Undead Nightmare

#7 krashhole   Gaming since 1981 CAGiversary!   3438 Posts   Joined 4.7 Years Ago  

Posted 25 May 2012 - 08:27 PM

You can still play it this weekend since the main game and multilayer is on disc 1

You can access MP from Disc 1, but you have to switch to Disc 2.

#8 krashhole   Gaming since 1981 CAGiversary!   3438 Posts   Joined 4.7 Years Ago  

Posted 25 May 2012 - 08:29 PM

I have GOTY edition for 360. Both discs work fine on mine. You must have received a defective disc 2.

Yeah. Disc 2 is bad for sure. I load up disc 1, select MP, it asks for disc 2, disc 2 loads up but none of the content will load. I even tried installing it, but soon as it gets to 41%, it says clean disc.

#9 eLefAdEr   All Systems Go CAGiversary!   1405 Posts   Joined 5.4 Years Ago  

Posted 25 May 2012 - 08:32 PM

Called Amazon and they are going to send out a replacement. Won't be here until Tuesday though.


Can't get mad at Amazon when they come through like this.

For future problems, try installing/playing while signed out of XBL (obviously not applicable when trying to play online). I remember having trouble trying to install The Darkness 2 and finally got it to work when I signed out (firmware issue).

#10 dennisb407   Orlando,FL. Welcome to the Gunshine State CAGiversary!   1729 Posts   Joined 7.1 Years Ago  

dennisb407

Posted 25 May 2012 - 08:37 PM

Question to those who have owned bout the original RDR and the GOTY, are the disc the same just now packaged together?

#11 krashhole   Gaming since 1981 CAGiversary!   3438 Posts   Joined 4.7 Years Ago  

Posted 25 May 2012 - 08:42 PM

The original RDR had the campaign and MP on 1 disc. The GOTY has the campaign on disc 1, and the MP and all the DLC is on disc 2.

#12 dennisb407   Orlando,FL. Welcome to the Gunshine State CAGiversary!   1729 Posts   Joined 7.1 Years Ago  

dennisb407

Posted 25 May 2012 - 08:44 PM

The original RDR had the campaign and MP on 1 disc. The GOTY has the campaign on disc 1, and the MP and all the DLC is on disc 2.

Thank you

#13 krashhole   Gaming since 1981 CAGiversary!   3438 Posts   Joined 4.7 Years Ago  

Posted 25 May 2012 - 08:46 PM

Can't get mad at Amazon when they come through like this.

For future problems, try installing/playing while signed out of XBL (obviously not applicable when trying to play online). I remember having trouble trying to install The Darkness 2 and finally got it to work when I signed out (firmware issue).

Yeah, Amazon has always came through for me. And yeah, I thought about firmware issues as well, but disc 2 still wouldn't install either way.