Jump to content


- - - - -

Turning off the audio file on front page?


#1 Kaige   CAG Veteran CAGiversary!   7 Posts   Joined 3.3 Years Ago  

Posted 14 June 2012 - 02:54 PM

Every time I go to the front page, suddenly an audio file plays from what I'm assuming is E3. I hear a "whoaaa" and then the song "Party Rock" plays over the crowd in the background.

I've attempted to locate it on the page and possibly find a way to deactivate it, but I haven't been able to find it. I blocked a couple things and all it did was break the page and still play the file.

Any help? Its honestly pretty fucking annoying to come read the front page and suddenly have to hear the file, especially early in the morning when I forget to turn the speakers down from the night before lol.

#2 R. Kasahara   The Artist Formerly Known as ブルー神羅 CAGiversary!   3808 Posts   Joined 9.2 Years Ago  

R. Kasahara

Posted 14 June 2012 - 03:20 PM

It doesn't auto-play on my end. Maybe it's your browser. Which one are you using?
sig.gif
2015 Completed Games || My gaming blog

:-({|=  The Video Game Soundtrack Deals Thread ~ Where and how to buy game music online. Oh, and deals, too!

#3 Scorch   CAGiversary! CAGiversary!   37483 Posts   Joined 11.9 Years Ago  

Posted 14 June 2012 - 03:22 PM

autoplays for me as well, and it's really annoying

Posted Image


Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image


#4 shrike4242   Not My Job Anymore, Go Bother Someone Else. CAGiversary!   43878 Posts   Joined 11.1 Years Ago  

Posted 14 June 2012 - 03:24 PM

I don't run into that issue when hitting the CAG front page.

I'm using Firefox 13.0 with AdBlock and FlashBlock, and even with using another browser like Chrome 19.0 (also with FlashBlock and AdBlock), IE 9, Opera 11.64 or Safari 5.1.7, I never hear any audio file playing.

#5 mtxbass1   This space for rent. CAGiversary!   11092 Posts   Joined 11.7 Years Ago  

Posted 14 June 2012 - 04:06 PM

I run into this issue as well, also using Firefox with AdBlock, NoScript, and Ghostery. I think if you mouse over that region at all, it starts playing the E3 audio.



#6 Scorch   CAGiversary! CAGiversary!   37483 Posts   Joined 11.9 Years Ago  

Posted 14 June 2012 - 04:37 PM

For me, it was doing it whenever I loaded the page. It's not doing it now. It was doing it as recently as two days ago.

Posted Image


Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image


#7 slppedyoursster   CAGiversary! CAGiversary!   294 Posts   Joined 5.3 Years Ago  

slppedyoursster

Posted 15 June 2012 - 11:28 PM

I have the same issue and is why I checked this forum. SO ANNOYING.

#8 WakYasuk   Winter is Coming CAGiversary!   307 Posts   Joined 4.0 Years Ago  

Posted 16 June 2012 - 02:50 AM

no problem here.

edit: just checked again...this time i stayed on homepage for like 10 seconds and it started playing. weird..im on chrome and i have adblock.

Edited by WakYasuk, 16 June 2012 - 02:53 AM.
^


#9 Poor2More   CAGiversary! CAGiversary!   4008 Posts   Joined 8.5 Years Ago  

Posted 16 June 2012 - 08:25 PM

WTF? everytime I come to CAG, the same Audio auto plays, its extremely annoying. Im thinking about blocking the whole page ads, but I know CheapyD makes revenue off ads, so just giving them a chance and hopefully it gets fixed. Its been doing that for well over 4 days.
Posted Image

#10 Action!   bwip CAGiversary!   6675 Posts   Joined 5.3 Years Ago  

Posted 16 June 2012 - 09:28 PM

Oddly enough it hasn't happened to me yet today. Has for the better half of last week though.

Check out my art blog.      |      Trade List

 

Open for commissions. Ask me to draw for you.

 

I make art for this game! It's also fun as hell and you should try it. http://store.steampo...com/app/291550/


#11 LordVila   Casterly Rock! CAGiversary!   2247 Posts   Joined 7.7 Years Ago  

Posted 16 June 2012 - 09:33 PM

It's been happening to me as well. Very annoying. Using Google Chrome with AdBlock Plus.

TheVila.png


#12 silentevil   Most evil man ever!! CAGiversary!   580 Posts   Joined 8.4 Years Ago  

silentevil

Posted 16 June 2012 - 09:33 PM

It happens randomly to me.
Posted ImagePosted Image

#13 Poor2More   CAGiversary! CAGiversary!   4008 Posts   Joined 8.5 Years Ago  

Posted 16 June 2012 - 09:38 PM

It happens about 75% of the time, I wonder why would it be set to autoplay? Its very annoying.
Posted Image

#14 Poor2More   CAGiversary! CAGiversary!   4008 Posts   Joined 8.5 Years Ago  

Posted 16 June 2012 - 09:42 PM

I found the object in discussion

Cheapassgamer at E3 2012 posted 6-3-12
Its the AudioBoo file named "CAG at E3 2012: Day 3 Wrap up"


Their is no way to stop it because according to the media player on CAG homepage shows its playing the file BUT their is no stop button, just a Play button which does nothing.
Posted Image

#15 pitfallharry219   And at the end of fear...oblivion CAGiversary!   12535 Posts   Joined 9.0 Years Ago  

pitfallharry219

Posted 16 June 2012 - 10:14 PM

Do you guys have all those entries collapsed? I've never heard it until just now when I opened up that day's entry.

#16 Poor2More   CAGiversary! CAGiversary!   4008 Posts   Joined 8.5 Years Ago  

Posted 16 June 2012 - 11:20 PM

Do you guys have all those entries collapsed? I've never heard it until just now when I opened up that day's entry.


entries collapsed? Whenever I visit CAG, they are always opened, never knew you could change that?
Posted Image

#17 pitfallharry219   And at the end of fear...oblivion CAGiversary!   12535 Posts   Joined 9.0 Years Ago  

pitfallharry219

Posted 16 June 2012 - 11:37 PM

Click the downward facing arrows beside yesterday's entry. It should collapse them all but that one.

#18 Poor2More   CAGiversary! CAGiversary!   4008 Posts   Joined 8.5 Years Ago  

Posted 17 June 2012 - 07:05 PM

Click the downward facing arrows beside yesterday's entry. It should collapse them all but that one.


so far so good, havent heard anything since choosing having items collapsed, Thanks! hopefully it stays like that
Posted Image

#19 Scorch   CAGiversary! CAGiversary!   37483 Posts   Joined 11.9 Years Ago  

Posted 17 June 2012 - 10:57 PM

Back to playing again for me

Posted Image


Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image


#20 jbroush99   Old Tickle Feathers CAGiversary!   2588 Posts   Joined 11.3 Years Ago  

Posted 18 June 2012 - 12:41 AM

I just logged on with my sound on for the first time in a long time and it played. I just blocked the AudioBoo crap and it was gone.


#21 CheapyD   Head Cheap Ass Administrators   17095 Posts   Joined 12.3 Years Ago  

Posted 19 June 2012 - 11:33 PM

fixed. sorry.

#22 Scorch   CAGiversary! CAGiversary!   37483 Posts   Joined 11.9 Years Ago  

Posted 19 June 2012 - 11:54 PM

You should be!

Posted Image


Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image