Jump to content


- - - - -

Tapatalk now supported on CAG - Problems fixed, Push Notifications working


#31 KingZ   CAG Veteran CAGiversary!   633 Posts   Joined 3.0 Years Ago  

Posted 13 December 2013 - 03:50 PM

How is the process going CheapyD? It's been 3 days already.


#32 WonkyToad   CAG-aholic CAGiversary!   665 Posts   Joined 7.8 Years Ago  

Posted 13 December 2013 - 04:31 PM

Oddly enough, I have been working with tapatalk support as well. They have even sent me a "beta test version" the see if it fixes and it did not. But I know that they are working on it.

#33 SaltireC  

SaltireC

Posted 21 December 2013 - 12:39 PM

My phone has been dead for a while so I never even noticed it was down xD

#34 Ltrain23   Luigi Death Stare CAGiversary!   1651 Posts   Joined 5.7 Years Ago  

Posted 19 March 2014 - 07:54 PM

Sorry to rehash this old thread, but any links in tapatalk currently just route back to the same post that had the link in it. Very frustrating when you're trying to go to a deal, and have to quote > copy > paste in browser. And when we do that, you're not getting credit for your referrals either, I would assume



#35 Renegade Moose   The cake is a lie. CAGiversary!   701 Posts   Joined 10.5 Years Ago  

Renegade Moose

Posted 09 October 2014 - 08:21 PM

Resurrecting an old thread....  But is anybody else having issues with notifications in Tapatalk?  Trying to figure out if it is the app or something on the board.


Posted Image

#36 jrutz   An OG CAG since the Early Aughts CAGiversary!   1567 Posts   Joined 11.7 Years Ago  

Posted 31 October 2014 - 10:26 PM

Seems like this is down now, with all the recent problems with the forums. I can't even connect to the server via Tapatalk.



#37 Renegade Moose   The cake is a lie. CAGiversary!   701 Posts   Joined 10.5 Years Ago  

Renegade Moose

Posted 02 November 2014 - 05:23 AM

Seems like this is down now, with all the recent problems with the forums. I can't even connect to the server via Tapatalk.

I had to log out in Tapatalk and log back in. Now it seems to be working.

#38 John   Illusive Programmer CAGiversary!   2330 Posts   Joined 7.9 Years Ago  

Posted 02 November 2014 - 11:58 AM

Whoops, sorry I missed this thread - because we recently switched to HTTPS as a requirement on CAG, our URL changed from http://www.cheapassgamer.com to https://www.cheapassgamer.com - and the Tapatalk app didn't seem to like that. So if you're getting errors through the app, removing CAG and then adding it again should solve any issues.