Jump to content


- - - - -

Experiencing slow reponse times on CAG only


#1 htz   Has been playing Batman: Arkham Knight
PS4

Posted 11 December 2012 - 07:56 PM

Is it me or is CAG responding very slow the past few days? I have a pretty fast connection and every site loads instantly for me but CAG recently.

I'm also seeing a weird glitch where the actual OP of a thread is placed as post #2.

#2 JasonTerminator   Not a psychopath! CAGiversary!   2550 Posts   Joined 11.7 Years Ago  

JasonTerminator

Posted 11 December 2012 - 10:08 PM

It's been slow for me too.

It's likely just increased traffic as CAGs look for deals for the holidays, but it's still worth mentioning.

782486.png


#3 sgand   Aim for the flat top CAGiversary!   2526 Posts   Joined 7.6 Years Ago  

Posted 11 December 2012 - 10:37 PM

Slow for me, too.

#4 MushaOne   etc. and so forth... CAGiversary!   3675 Posts   Joined 11.4 Years Ago  

Posted 11 December 2012 - 11:19 PM

Very slow here as well.

#5 Mixer23   I was the Turkey! CAGiversary!   3133 Posts   Joined 6.6 Years Ago   Has been playing Middle-earth: Shadow of Mordor
PS4

Posted 11 December 2012 - 11:26 PM

It's off and on for me. It's extremely slow for an hour or two at random times of the day, and normal thereafter. I wonder if maybe they're doing things behind the scenes? Other than that, I can't think of anything else besides the increased Holiday traffic.

The articles I read seem to conjure up these images of Capcom executives sitting in a dark room with a cauldron and cackling about how no one will be able to buy this game used.


Do you really think I could start a fast food restaurant called McDonaldz and use the golden arches as my logo and get away with it?

 

Mixer23.png


#6 Nick45   CAGiversary! CAGiversary!   494 Posts   Joined 3.3 Years Ago   Has been playing Riviera: The Promised Land
PSP

Posted 12 December 2012 - 08:21 PM

It's off and on for me too.

#7 tylerh1701   "Money" CAGiversary!   23850 Posts   Joined 3.9 Years Ago   Has been playing Banjo-Kazooie
N64

Posted 12 December 2012 - 11:06 PM

On and off for me too. I had a fairly similar problem a few months ago, but this time it isn't nearly as bad as last time, plus it seems to be much more widespread. They're probably not related, but figured I'd mention it anyway.

tylerh1701.png hazgm2d.png

Senior Editor at Inverted Access! Check out our Twitch Channel!


#8 cin84_12   citrus CAGiversary!   708 Posts   Joined 7.0 Years Ago  

Posted 12 December 2012 - 11:09 PM

Same for me. Each page takes forever and PMs are even worse.

#9 Jayrcee   CAG Addict CAGiversary!   373 Posts   Joined 10.5 Years Ago  

Posted 12 December 2012 - 11:16 PM

Something is definitely not right.

#10 tylerh1701   "Money" CAGiversary!   23850 Posts   Joined 3.9 Years Ago   Has been playing Banjo-Kazooie
N64

Posted 13 December 2012 - 03:01 AM

CAG is absolutely crawling for me right now....

EDIT: 5 minutes later, and everything is moving like normal. Very intermittent.

Edited by tylerh1701, 13 December 2012 - 03:17 AM.

tylerh1701.png hazgm2d.png

Senior Editor at Inverted Access! Check out our Twitch Channel!


#11 htz   Has been playing Batman: Arkham Knight
PS4

Posted 13 December 2012 - 06:20 AM

CAG is absolutely crawling for me right now....

EDIT: 5 minutes later, and everything is moving like normal. Very intermittent.

Like everyone here, its a random on and off thing. But when it does slow down it can feel like dial-up.

#12 GogetaSS4   Super Saiyan 4 CAGiversary!   1378 Posts   Joined 6.9 Years Ago  

Posted 13 December 2012 - 08:33 AM

I am also having a problem, the pages take forever to load.

GogetaSS4sig-v2.gifApostleOfGod.png


#13 Jon7   CAGiversary! CAGiversary!   754 Posts   Joined 5.3 Years Ago  

Posted 13 December 2012 - 06:20 PM

I'm also having the same problem. I don't think it's traffic though, because it happens randomly at odd hours too...plus the site held up fine during black friday week.

#14 Calipso   Der Metzgermeister CAGiversary!   532 Posts   Joined 9.5 Years Ago  

Posted 13 December 2012 - 08:21 PM

Feels like I'm on the internet back in the days of 56k modems.

Something is up with CAG this week.
Currently playing:
:pc: - Red Orchestra 2
:pc: - Killing Floor
:pc: - SimCity 4
:360: - Uno
:360: - Red Dead Redemption: Undead Nightmare

#15 Dark Rider   Looks Dashing CAGiversary!   2519 Posts   Joined 5.0 Years Ago  

Posted 13 December 2012 - 09:18 PM

Very slow here also. It has been this way for the last few days. Hopefully Cheapy and John can get it fixed soon.

Edit: It took a minute of loading to post this. I have an excellent connection too, at 16mbps.

#16 Rig   Rig = Lunar CAGiversary!   13328 Posts   Joined 11.1 Years Ago   Has been playing Bayonetta 2
Wii U

Posted 13 December 2012 - 09:47 PM

Same issue here, also intermittently. The homepage took around a minute to load just now.

#17 Oregon   CAG Collector CAGiversary!   1916 Posts   Joined 5.1 Years Ago  

Posted 14 December 2012 - 05:45 AM

Same here, hence why im in this section.

#18 John   Illusive Programmer CAGiversary!   2330 Posts   Joined 7.8 Years Ago   Has been playing Persona Q: Shadow of the Labyrinth
3DS

Posted 14 December 2012 - 07:52 AM

Should be fixed, but could take a few hours to kick in.

#19 htz   Has been playing Batman: Arkham Knight
PS4

Posted 16 December 2012 - 01:51 AM

Should be fixed, but could take a few hours to kick in.

I think you fixed it, thanks!

#20 Hybrid5006   White Trash Ballin CAGiversary!   3771 Posts   Joined 7.5 Years Ago  

Posted 16 December 2012 - 04:18 AM

got that AIDS

#21 Larce80   CAGiversary! CAGiversary!   810 Posts   Joined 3.5 Years Ago  

Posted 17 December 2012 - 08:44 PM

extremely slow for me and today all pages look like this http://img560.images...40b6be8a77d.png even on 2 browsers
Sign up at Greenmangaming with my link and we'll both get $2 credit when you make a purchase :)

#22 WorhoornchigH   CAG in Training CAG in Training   9 Posts   Joined 2.4 Years Ago  

WorhoornchigH

Posted 28 February 2013 - 06:04 AM

The sites actually been slow for me, too. But its only once in awhile. Sometimes its running just fine, and other times, it takes about a minute just for a page to load completely, and it bugs the hell out of me.