Jump to content


* * * * * 1 votes

"Likes" not being shown on posts when signed in


#1 Yamato   not motivated CAGiversary!   3890 Posts   Joined 6.6 Years Ago  

Posted 01 October 2013 - 03:01 AM

Noticed a problem I thought I'd report. I got a notification that someone liked a post of mine, which made me realize that likes aren't visible on anyone's posts.

 

I'm using the latest version of Google Chrome. I pulled open an incognito window and then went to the same CAG thread. Being incognito, no previous cookies or web data is used, so I wasn't signed in. I was then able to see multiple posts with a "[user] likes this" at the bottom. 

 

 



#2 Mega Man   SUPER FIGHTING ROBOT CAGiversary!   17116 Posts   Joined 5.7 Years Ago  

Posted 01 October 2013 - 03:24 AM

You're not motivated enough.



#3 Yamato   not motivated CAGiversary!   3890 Posts   Joined 6.6 Years Ago  

Posted 01 October 2013 - 03:58 AM

You're not motivated enough.

:lol: what really got me going is that you liked my post..in a thread saying that I can't see any likes. HA :rofl:



#4 pitfallharry219   And at the end of fear...oblivion CAGiversary!   12574 Posts   Joined 9.0 Years Ago  

pitfallharry219

Posted 01 October 2013 - 04:58 AM

Weird. I'm always signed in, so I didn't even realize that feature existed. I signed out and checked this thread again, and I could see the likes then. I signed back in, and they were gone.


pitfall_harry219.png

 

 

 


#5 Yamato   not motivated CAGiversary!   3890 Posts   Joined 6.6 Years Ago  

Posted 01 October 2013 - 08:40 PM

Glad to see that I'm not the only one.



#6 CheapyD   Head Cheap Ass Administrators   17095 Posts   Joined 12.3 Years Ago  

Posted 02 October 2013 - 01:35 AM

I'm not too familiar with chrome, but I just checked and its working as intended on my PC.  Are you running any add-ons or something else that could be causing an issue?



#7 Axzel   I'm a Zombie CAGiversary!   143 Posts   Joined 2.3 Years Ago  

Posted 03 October 2013 - 05:26 PM

I also just noticed this today.

 

I've tried Chrome, Firefox, IE and Safari and on all when i'm logged in i can't see the likes on a post.


AxzeI.png


#8 Yamato   not motivated CAGiversary!   3890 Posts   Joined 6.6 Years Ago  

Posted 03 October 2013 - 06:05 PM


I'm not too familiar with chrome, but I just checked and its working as intended on my PC.  Are you running any add-ons or something else that could be causing an issue?

Hey Cheapy, I just tried running it without any add-ons and it didn't change anything. Based on what ItzAxzel said below, I don't think it is a problem specific to Chrome. It isn't a big issue, I just thought I'd inform you guys that a feature isn't working. Thanks.

 

I also just noticed this today.

 

I've tried Chrome, Firefox, IE and Safari and on all when i'm logged in i can't see the likes on a post.



#9 MrNinjaSquirrel   Emo Blogger CAGiversary!   12143 Posts   Joined 2.5 Years Ago  

MrNinjaSquirrel

Posted 04 October 2013 - 03:41 AM

I've never been able to see liked posts on any browser I've tried, while logged in. They're completely visible when I log out but that is rather inconvenient. Oddly enough I can also see them on Tapatalk when logged in, so it's something specific to the main site.

 

Would very much like to see this fixed soon, it's been bugging me for a while but I never remembered to post about it.


Hey, you look like you have a lot of money; how about donating some of it to my Extra Life drive?


#10 Gamer SDP   not much of a gamer CAGiversary!   4625 Posts   Joined 9.1 Years Ago  

Posted 19 October 2013 - 07:06 PM

same here.  got notification for a like (again notifications pop up maybe half the time someone quotes) but did not see it while logged in.


Can pickup official Nintendo merch (clothing, import stuff, PLUSHIES, etc) from Nintendo World Store in NYC with shopping bag.

 

Interested in art/craft supplies including stuff to customize amiibo?  PM if interested!


#11 Yamato   not motivated CAGiversary!   3890 Posts   Joined 6.6 Years Ago  

Posted 19 October 2013 - 07:39 PM

Yep, still haven't found a solution. Must be a widespread thing.



#12 Axzel   I'm a Zombie CAGiversary!   143 Posts   Joined 2.3 Years Ago  

Posted 07 November 2013 - 07:20 PM

Looks like this has been fixed


AxzeI.png


#13 Yamato   not motivated CAGiversary!   3890 Posts   Joined 6.6 Years Ago  

Posted 08 November 2013 - 08:32 AM

Same here, likes showing just fine now.

 

Cool!