Jump to content


- - - - -

(YMMV?) 360 Slim 250GB Holiday Bundle $200 at Walmart


#1 Darby27   Licensed to Dill CAGiversary!   11616 Posts   Joined 3.5 Years Ago  

Posted 24 April 2014 - 11:22 PM

Just saw one of the Batman/Darksiders II bundles for $200. I have a picture ill upload when I get home, but the tag says "250GB 360 S." (the 4gb E is $180)

 

EDIT: stock checker

http://www.walmart.c...m-City/36056478

 

can check if individual stores have them.


Once as a kid I cried as my parents drove from ny to nj. That was a far cry.


#2 sundowner117ify   CAG in Training CAGiversary!   27 Posts   Joined 3.6 Years Ago  

sundowner117ify

Posted 24 April 2014 - 11:30 PM

http://www.walmart.c...m-City/36056478

 

can check if individual stores have them.



#3 MSUHitman   Checkmate Arcade Co-Host CAGiversary!   13543 Posts   Joined 10.5 Years Ago  

Posted 25 April 2014 - 12:25 AM

Probably because there's a new bundle coming out for summer that has Forza Horizon on disc and Borderlands 2 download code. There's already advertisements for it at GameStop.


Listen to the Checkmate Arcade video game podcast! Also available on ITunes, Stitcher Radio, or YouTube.
743275.png


#4 ThatOneGuyWho   CAGiversary! CAGiversary!   5298 Posts   Joined 8.9 Years Ago  

ThatOneGuyWho

Posted 25 April 2014 - 12:31 AM

A store near by has one but I already have a 360 and can get a used one in LN condition from CowBoom for $120. For brand new I guess it's a good deal (it is the BF price too).



#5 AvengedBacklog   CAGiversary! CAGiversary!   12724 Posts   Joined 5.4 Years Ago  

AvengedBacklog

Posted 25 April 2014 - 01:37 AM

Only one store within 50 miles in stock....damn.

Garrus_Lannister.png


#6 CheapAssHustla   Hustle..Hustle Hard CAGiversary!   7935 Posts   Joined 5.7 Years Ago  

CheapAssHustla

Posted 25 April 2014 - 01:46 AM

This is in stock near me. Don't need an Xbox though. Thanks for the heads up.

Tradelist

 

This is my new theme song. "Man, you're a CheapAssGamer." YouTube


#7 superfries   Custom Title CAGiversary!   81 Posts   Joined 12.9 Years Ago  

superfries

Posted 25 April 2014 - 01:51 AM

They are in-stock near me... i almost got one, but I rarely turn on the xbox any more.

#8 Dread Fox   CAGiversary! CAGiversary!   61 Posts   Joined 5.0 Years Ago  

Dread Fox

Posted 25 April 2014 - 01:58 AM

I went ahead and snagged 2. Needed a new one for myself and wanted one for the living room. I was seriously looking for a deal for over a weak now haha, so perfect timing OP thanks!

 

(BTW it had to be this slim model cause I need dat optical out that is no longer featured on the E model.....for some strange reason)



#9 Darby27   Licensed to Dill CAGiversary!   11616 Posts   Joined 3.5 Years Ago  

Posted 25 April 2014 - 03:11 AM

http://www.walmart.c...m-City/36056478

 

can check if individual stores have them.

 

Thanks.  Added to the OP.

I went ahead and snagged 2. Needed a new one for myself and wanted one for the living room. I was seriously looking for a deal for over a weak now haha, so perfect timing OP thanks!

 

(BTW it had to be this slim model cause I need dat optical out that is no longer featured on the E model.....for some strange reason)

Glad to help!  I just stumbled across it by accident.  I didn't know that they eliminated the optical out on the E.


Once as a kid I cried as my parents drove from ny to nj. That was a far cry.


#10 Dread Fox   CAGiversary! CAGiversary!   61 Posts   Joined 5.0 Years Ago  

Dread Fox

Posted 25 April 2014 - 03:36 AM

Thanks.  Added to the OP.

Glad to help!  I just stumbled across it by accident.  I didn't know that they eliminated the optical out on the E.

Yeah VERY strange decision my Microsoft. I mean why in the world would you release an updated system that in essence drops support for a TON of headsets that have come out for it in the past 7 years? Sure for some people you can be lucky enough to run it through your TV or receiver that might have optical out but that's not the norm.

 

For example I do my gaming on a 23.6" Asus monitor. Physically no way to hookup my Astro A50's to the 360 E and that monitor LOL.