Jump to content


* * * * * 5 votes

John's big thread of site news, fixes, updates, and more! Something broken? Report it here.


#301 phantomphoenix   Make It Loud! CAGiversary!   2477 Posts   Joined 8.1 Years Ago  

phantomphoenix

Posted 04 December 2017 - 02:18 AM

"Find Content > Only Posts" is not updating correctly for me and a few others I've checked. So... I checked the top 20 posters for today, and all but three had listed posts for today followed by posts being in (usually) late Oct. None have "yesterday" posts, nor any posts in Nov. listed. The three exceptions' last listed posts were in Oct. They didn't even have posts listed for today, yet they are a top poster for today...



#302 Darknyss  

Posted 07 December 2017 - 12:53 PM

Ads are messing up the layout for me on iPad (safari mobile)

CE4F1629-B7E4-4690-8394-30B611237C39.jpeg

#303 slppedyoursster   CAGiversary! CAGiversary!   714 Posts   Joined 9.5 Years Ago  

slppedyoursster

Posted 09 December 2017 - 10:41 PM

Same issue as Darknyss. I hate looking at the mobile version on my iPad! My site visits have gone way down and the last week or two. I am on an iPad with safari and the latest iOS.

#304 CheapyD   Head Cheap Ass Administrators   17790 Posts   Joined 16.5 Years Ago  

Posted 18 December 2017 - 03:44 PM

the ipad issue should be fixed now, correct?



#305 slppedyoursster   CAGiversary! CAGiversary!   714 Posts   Joined 9.5 Years Ago  

slppedyoursster

Posted 18 December 2017 - 11:23 PM

Cheapy - The site is back to normal for me. Thanks!

#306 braiiins   Braiiins CAGiversary!   1009 Posts   Joined 4.8 Years Ago  

Posted 21 December 2017 - 12:45 AM

Edit: It fixed itself eventually

#307 dennisb407   Brickseek DN CAGiversary!   6009 Posts   Joined 11.4 Years Ago  

Posted 30 December 2017 - 02:17 PM

Notifications

 

They just stay in the buffering state on PC and mobile



#308 chuckm79   CAG Veteran CAGiversary!   80 Posts   Joined 11.8 Years Ago  

Posted 31 December 2017 - 09:36 PM

I apologize if this has already been reported. When I search for any game in the search bar it says "Error: Unable to connect to tcp://10.30.200.20:9200. Error: Connection refused".  I have tried on multiple devices, but normally using chrome.  I'm trying to add a new game to my collection but I am unable to find any via the search.   This used to work a month ago. 

Thank you.



#309 phantomphoenix   Make It Loud! CAGiversary!   2477 Posts   Joined 8.1 Years Ago  

phantomphoenix

Posted 12 January 2018 - 04:41 AM

New post today after about 2 months in CAGbag: Get your questions answered on CAGcast thread. "Go to first unread post" took me to this post.



#310 kube00   Keeping in Cheap since 2005 CAGiversary!   10735 Posts   Joined 12.9 Years Ago  

Posted 19 January 2018 - 03:24 AM

So I checked my content I can only see my posts from Oct 2017 back. I was hoping to find something that I posted in December 2017. Anyone else reported this problem? 



#311 chuckm79   CAG Veteran CAGiversary!   80 Posts   Joined 11.8 Years Ago  

Posted 19 January 2018 - 05:00 AM

I apologize if this has already been reported. When I search for any game in the search bar it says "Error: Unable to connect to tcp://10.30.200.20:9200. Error: Connection refused".  I have tried on multiple devices, but normally using chrome.  I'm trying to add a new game to my collection but I am unable to find any via the search.   This used to work a month ago. 

Thank you.

This issue appears to be fixed now.  Thank you.



#312 phantomphoenix   Make It Loud! CAGiversary!   2477 Posts   Joined 8.1 Years Ago  

phantomphoenix

Posted 24 January 2018 - 02:38 AM

So I checked my content I can only see my posts from Oct 2017 back. I was hoping to find something that I posted in December 2017. Anyone else reported this problem? 

Yes. Unfortunately, doesn't look like search will yield results either.



#313 theflicker   Hurm. CAGiversary!   1754 Posts   Joined 14.9 Years Ago  

theflicker

Posted 15 February 2018 - 03:57 PM

And here I was thinking it was a Tapatalk issue, but I don't see it happening on other forums that user the app. A little bit of my sanity had been restored. :)

John, do you need any info to help address this? In addition to this problem, every time someone posts a link in a thread there is a preview picture below that link that has unrelated info to the link (sometimes it's the content of the OP of that thread, but usually it is a post from somewhere else in the thread).

Sent from my SM-G955U1 using Tapatalk

Sorry for the bump, but this is still an issue for me. As noted, other forums work fine, so it's not the app. Thanks.

Sent from my Moto G (5) Plus using Tapatalk

#314 chnandler_bong   Unofficial CAG Headless Mad Comber of Comb Mountain CAGiversary!   10613 Posts   Joined 9.0 Years Ago  

chnandler_bong

Posted 15 February 2018 - 06:54 PM

Sorry for the bump, but this is still an issue for me. As noted, other forums work fine, so it's not the app. Thanks.

Sent from my Moto G (5) Plus using Tapatalk

Actually, thanks for the bump! I've noticed that the issue has changed slightly. For some reason links are broken up and handled weird now:

a9d5af84b7daafc36a8f97f26bf086d8.jpg



#315 theflicker   Hurm. CAGiversary!   1754 Posts   Joined 14.9 Years Ago  

theflicker

Posted 17 February 2018 - 09:18 PM

Actually, thanks for the bump! I've noticed that the issue has changed slightly. For some reason links are broken up and handled weird now:

a9d5af84b7daafc36a8f97f26bf086d8.jpg

Ha just noticed that myself. Came back to post my in screenshot. Looks like the link generates a preview or something right in the middle of it. I wonder if it has to do with the affiliate links or with how links are abbreviated or something. 6ff1752f81cdd9388a4fb8ec1aa7e6d9.jpg

Sent from my Moto G (5) Plus using Tapatalk

#316 The Questyen   Guess I'll just stumble on home to my cats CAGiversary!   2581 Posts   Joined 13.4 Years Ago  

The Questyen

Posted 05 March 2018 - 04:26 AM

Notifications

 

They just stay in the buffering state on PC and mobile

Same here for me but only the PC. If I go to the site on mobile I can view my notifications but it doesn't clear them so it continuously shows unread notifications. If I try to view them on the PC it just buffers forever. This has been going on for 2 weeks now.



#317 chnandler_bong   Unofficial CAG Headless Mad Comber of Comb Mountain CAGiversary!   10613 Posts   Joined 9.0 Years Ago  

chnandler_bong

Posted 14 March 2018 - 04:33 PM

Has something happened to the search feature here?  I'm trying to find a post I made sometime in the last few months in a thread and search shows nothing.

 

If I go into my profile and look for all of my posts, I see the one from today and the next most recent is October 31 of last year.



#318 slppedyoursster   CAGiversary! CAGiversary!   714 Posts   Joined 9.5 Years Ago  

slppedyoursster

Posted 08 April 2018 - 01:05 AM

Has anyone else been experiencing an influx of pop up ads that say, “Deceptive site warning...” or “You’ve won an Amazon gift card...”? I am on an iPad with safari. I have not yet updated to iOS 11.3 so maybe that will fix it.

#319 elessar123  

Posted 08 April 2018 - 05:44 PM

Not from CAG, but that's part of the ad network.



#320 raarar   With sexy results. CAGiversary!   587 Posts   Joined 10.8 Years Ago  

Posted 11 April 2018 - 12:22 AM

Anyone having issues changing their signature? I tried updating my gamertag image and keep getting this error "Unable to retrieve signature image dimensions, please try another image. [#10211].

 

The image shows up when I click the lightswitch, but won't save that way or in BB code. Here's the image if that helps. 

 

https://card.exophas...m/2/0/31136.png



#321 John   This post entitles you to one free Morty! Administrators   2524 Posts   Joined 12.1 Years Ago  

Posted 12 April 2018 - 10:21 AM

Has something happened to the search feature here?  I'm trying to find a post I made sometime in the last few months in a thread and search shows nothing.

 

If I go into my profile and look for all of my posts, I see the one from today and the next most recent is October 31 of last year.

All search issues should now be fixed.



#322 Mooplaid   CAG Veteran CAGiversary!   60 Posts   Joined 13.8 Years Ago  

Mooplaid

Posted 12 April 2018 - 11:52 PM

Has anyone else been experiencing an influx of pop up ads that say, “Deceptive site warning...” or “You’ve won an Amazon gift card...”? I am on an iPad with safari. I have not yet updated to iOS 11.3 so maybe that will fix it.


Yes, I'm starting to get this on Chrome for Android. It's incredibly annoying as it hijacks the page. Have to shut down the tab to proceed. Had another site I visit have this exact issue with their ad network and apparently they couldn't nail it down and shut down that ad stream until they figured it out. Reason being it got to the point where the site was useless on mobile devices. I hope that doesn't become the issue here. 😕

#323 shanafan_cag   XBL / PSN / NNID: shanafan CAGiversary!   477 Posts   Joined 6.5 Years Ago  

shanafan_cag

Posted 15 June 2018 - 12:16 PM

Is there a way to increase how many posts I see per page in a thread? 



#324 chnandler_bong   Unofficial CAG Headless Mad Comber of Comb Mountain CAGiversary!   10613 Posts   Joined 9.0 Years Ago  

chnandler_bong

Posted 15 June 2018 - 02:49 PM

Is there a way to increase how many posts I see per page in a thread? 

Go to this page while you are logged in and about half way down you'll see a drop-down for how many posts per page:

 

https://www.cheapass...usercp&tab=core



#325 shanafan_cag   XBL / PSN / NNID: shanafan CAGiversary!   477 Posts   Joined 6.5 Years Ago  

shanafan_cag

Posted 15 June 2018 - 07:27 PM

Go to this page while you are logged in and about half way down you'll see a drop-down for how many posts per page:

 

https://www.cheapass...usercp&tab=core

Awesome, thanks! Totally didn't see that.



#326 phantomphoenix   Make It Loud! CAGiversary!   2477 Posts   Joined 8.1 Years Ago  

phantomphoenix

Posted 21 September 2018 - 05:38 AM

In the last few days, the initial "Load more topics" in the Video Game Deals forum has been taking at least two clicks before it works. Works fine in the other forums I tested. Subsequent ones work properly in the VGD forum.

 

Firefox 62.0

Chrome 69.0.3497.100



#327 phantomphoenix   Make It Loud! CAGiversary!   2477 Posts   Joined 8.1 Years Ago  

phantomphoenix

Posted 23 September 2018 - 05:35 AM

Just realized that the second page doesn't load at all. The first click does nothing and the second click loads the third page. And after realizing that, this seemed all too familiar...
 

Clicking 'Load more topics' at the bottom of the Video Game Deals Forum does not load the 2nd page of threads now. A second click will load the 3rd page's threads without the 2nd's. Does not seem to be a problem in the few other forums I tested.



#328 dennisb407   Brickseek DN CAGiversary!   6009 Posts   Joined 11.4 Years Ago  

Posted 13 October 2018 - 05:43 PM

Hi John,

 

 Past few days I keep getting signed out of mobile CAG even though I have keep me signed in checked



#329 angsto2   Lurker CAGiversary!   133 Posts   Joined 14.9 Years Ago  

Posted 20 October 2018 - 04:32 PM

Apple CAGcast app keeps crashing this week. Should not have updated my phone.

#330 angsto2   Lurker CAGiversary!   133 Posts   Joined 14.9 Years Ago  

Posted 20 October 2018 - 04:33 PM

Apple CAGcast app keeps crashing this week. Should not have updated my phone.