Jump to content


* * * * * 5 votes

John's big thread of site news, fixes, updates, and more! Something broken? Report it here.


#61 slowdive21   CAG Elder CAGiversary!   12577 Posts   Joined 12.9 Years Ago  

slowdive21

Posted 01 February 2016 - 06:54 PM

Still having the login password saving on firefox. It doesn't happen on any other sites.



#62 CheapyD   Head Cheap Ass Administrators   17773 Posts   Joined 16.4 Years Ago  

Posted 01 February 2016 - 07:12 PM

Is there some reason there is an Amazon ad, and search bar right below the first post of every page now?

 

I'm using Firefox, everything is updated.

 

Hopefully this gets fixed soon, but it is incredibly irritating, and I hope this is not a permanent fixture that was done on purpose.

Sorry, that is supposed to appear to guests only (not-logged in users). 



#63 Squarehard   Nyaa~ CAGiversary!   20867 Posts   Joined 11.7 Years Ago  

Posted 01 February 2016 - 07:15 PM

Sorry, that is supposed to appear to guests only (not-logged in users). 

Hopefully it gets fixed soon because it's very irritating. T___T

 

Didn't start happening until this morning, so not sure where the trip up occurred.



#64 Matt Young   Follow the buzzards CAGiversary!   15183 Posts   Joined 15.2 Years Ago  

Matt Young

Posted 01 February 2016 - 07:45 PM

Same deal for me; also didn't start til this morning.

#65 Beatles   Cartoon Character CAGiversary!   4349 Posts   Joined 5.7 Years Ago  

Posted 01 February 2016 - 09:55 PM

I was coming in to ask about the amazon ads but I see it was brought up. Its awful on mobile because it takes up so much space.

#66 chnandler_bong   Unofficial CAG Headless Mad Comber of Comb Mountain CAGiversary!   10577 Posts   Joined 8.9 Years Ago  

chnandler_bong

Posted 01 February 2016 - 10:16 PM

Is there some reason there is an Amazon ad, and search bar right below the first post of every page now?
 
I'm using Firefox, everything is updated.
 
Hopefully this gets fixed soon, but it is incredibly irritating, and I hope this is not a permanent fixture that was done on purpose.

Seconded.
  
I guess actually thirded.



#67 Squarehard   Nyaa~ CAGiversary!   20867 Posts   Joined 11.7 Years Ago  

Posted 01 February 2016 - 10:17 PM

I was coming in to ask about the amazon ads but I see it was brought up. Its awful on mobile because it takes up so much space.

It takes up a bunch of space on PC already, so I can't imagine how bad it is on mobile. T___T



#68 HyperG   GamersVlog.com CAGiversary!   2905 Posts   Joined 7.1 Years Ago  

Posted 02 February 2016 - 02:48 AM

I'm sure you all can still breath with those "large ads".

 

I did have a weird thing happen 2 posts ago where it got stuck "saving post" while posting and then all of a sudden a big blob of random text appeared on the screen (I hit refresh when it happened, looked like a script of some sort). I couldn't get a screenshot of it in the short amount of time it appeared. Someone else mentioned getting a virus alert in another thread after disabling their adblock just to see the ads people were talking about.

 

If I somehow reproduce the issue I had, I will run quicktime to capture video of the issue.



#69 Squarehard   Nyaa~ CAGiversary!   20867 Posts   Joined 11.7 Years Ago  

Posted 02 February 2016 - 03:09 AM

Looks like it's been fixed, so yes, breathing plenty now. ^__^



#70 phantomphoenix   Make It Loud! CAGiversary!   2477 Posts   Joined 8.0 Years Ago  

phantomphoenix

Posted 03 February 2016 - 01:29 AM

Thumbs no longer seem to be the default for User Galleries and don't even work in personal Galleries.



#71 FriskyTanuki   I have a piano CAGiversary!   69120 Posts   Joined 16.1 Years Ago  

FriskyTanuki

Posted 03 February 2016 - 03:35 AM

Any chance that the thread titles can be fixed? The character limit for them is longer than what can be displayed in the forum listings and leads to them getting cut off for longer titles, so either the character limit should be reduced or what's displayed in the forum listings should be increased.



#72 Azuvidexus   @azuvidexus CAGiversary!   1046 Posts   Joined 9.4 Years Ago  

Azuvidexus

Posted 03 February 2016 - 05:17 PM

Is it only me or for some reason I cannot upload a new avatar? Even tho I select it, there's no upload and even if I put done nothing happens.

Having the same problem. Had been off for a long time (long-time lurker) and my shiny new account won't let me upload an avatar =( Have attempted in both Firefox and Chrome.

 

 

Any reply about this? Is it working as intended, is it a known bug but doesn't have priority or maybe just random crazyness?



#73 phantomphoenix   Make It Loud! CAGiversary!   2477 Posts   Joined 8.0 Years Ago  

phantomphoenix

Posted 04 February 2016 - 02:16 AM

Should be fixed, albeit temporarily. Let me know if you catch it again. 

Slowly starting to happen again.



#74 John   This post entitles you to one free Morty! Administrators   2524 Posts   Joined 12.0 Years Ago  

Posted 04 February 2016 - 03:11 AM

Temporarily fixed... permanent fix incoming shortly.

#75 The Prize Fighter Inferno   XBL: Greendale CC CAGiversary!   1205 Posts   Joined 7.1 Years Ago  

The Prize Fighter Inferno

Posted 04 February 2016 - 02:41 PM

Temporarily fixed... permanent fix incoming shortly.


Mobile version tells me I don't have permission to mark notifications as read

#76 fredyyy  

Posted 04 February 2016 - 10:21 PM

I'm  not able to upload a new profile picture. What are the limits? I tried 200 pixel and 100kb and it doesn't work



#77 chnandler_bong   Unofficial CAG Headless Mad Comber of Comb Mountain CAGiversary!   10577 Posts   Joined 8.9 Years Ago  

chnandler_bong

Posted 04 February 2016 - 10:32 PM

Random redirects to the homepage seem to be increasing in regularity - 3 of 4 attempts to come to this thread via the email link resulted in being sent to the homepage.



#78 gamegirlpocket   hope rides alone CAGiversary!   2542 Posts   Joined 3.7 Years Ago  

gamegirlpocket

Posted 05 February 2016 - 06:21 PM

Any reply about this? Is it working as intended, is it a known bug but doesn't have priority or maybe just random crazyness?

 

 

I'm  not able to upload a new profile picture. What are the limits? I tried 200 pixel and 100kb and it doesn't work

Yep, still not working.



#79 kickrockz713   Say it again CAGiversary!   10675 Posts   Joined 7.3 Years Ago  

kickrockz713

Posted 06 February 2016 - 01:41 AM

John, I can't load thread notifications, it just stays loading. Pm notifications are fine, as soon as I click it it loads. Been like this for almost three datys now, very frustrating.



#80 shrike4242   Not My Job Anymore, Go Bother Someone Else. CAGiversary!   49879 Posts   Joined 15.2 Years Ago  

Posted 06 February 2016 - 02:49 PM

Random redirects to the homepage seem to be increasing in regularity - 3 of 4 attempts to come to this thread via the email link resulted in being sent to the homepage.

I've had this happen to me multiple times on the site.  Tried the main Microsoft forum, bounced to the front page.  Tried going to the last post in a thread, bounced to the front page.  Tried random threads in the DVD/BD deals forum, bounced to the front page.  Same for threads in the VGD forum.

 

Almost seems like the forum/post index is fubar and needs to be rebuilt.

 

Tried going into this thread and had multiple issues:

https://www.cheapass...amiibo-figures/

Clicking on the thread title, bounced to the front page.

Clicking on the last post in the thread, bounced to the front page.

Clicked on the OP of the thread from the drop-down of the first post / last post list, was able to get into the thread that way.



#81 slowdive21   CAG Elder CAGiversary!   12577 Posts   Joined 12.9 Years Ago  

slowdive21

Posted 06 February 2016 - 03:58 PM

When you right click on the star and open it in a new tab, it shows "https://www.cheapass...view=getnewpost", but displays the homepage. I had it happen with the amazon trade in thread and this thread too.

 

 

Still having login problems. Getting pretty annoying to have to manually type my password everytime I use the site.

 

 

EDIT: I am having trouble going to any thread. Everything goes to the homepage. I had trouble reentering this thread to type this. Site is broken again.



#82 John   This post entitles you to one free Morty! Administrators   2524 Posts   Joined 12.0 Years Ago  

Posted 06 February 2016 - 04:07 PM

Just rolled out web server changes to address the random home page redirection. Let me know if you see this happening again.



#83 shrike4242   Not My Job Anymore, Go Bother Someone Else. CAGiversary!   49879 Posts   Joined 15.2 Years Ago  

Posted 06 February 2016 - 06:59 PM

Just rolled out web server changes to address the random home page redirection. Let me know if you see this happening again.

Seems to be fixed from what I've been doing on the site today, John.  Thanks.



#84 Thatguy1513   Him again.... CAGiversary!   2595 Posts   Joined 4.9 Years Ago  

Thatguy1513

Posted 07 February 2016 - 03:12 PM

Is anyone experiencing an issue where thread notifications are not disappearing? I can view them and follow the links, but they just dkn't dissapear anymore. I only use the mobile site so that might have something to do with, but ever since the hack, I haven't been able to make that red bubble go away. It's killing my ocd.

#85 thenutman69321  

thenutman69321

Posted 07 February 2016 - 03:52 PM

Still getting regularly logged out in Firefox.  Also can no longer sign back in on Firefox.  The sign in button can't seem to be clicked.  Had to get on another browser just to sign in and comment.



#86 FriendsofSonic  

FriendsofSonic

Posted 08 February 2016 - 03:42 PM

on both mobile and desktop:

 

I click on "Go to first unread post" for any topic and get booted back to the home page.  I've seen this before, but it's happening at a 50% clip right now.

 

any suggestions?



#87 Mysticales   Battle Mystic Mystaria CAGiversary!   562 Posts   Joined 7.2 Years Ago  

Mysticales

Posted 08 February 2016 - 04:04 PM

When you right click on the star and open it in a new tab, it shows "https://www.cheapass...view=getnewpost", but displays the homepage. I had it happen with the amazon trade in thread and this thread too.

 

 

Still having login problems. Getting pretty annoying to have to manually type my password everytime I use the site.

 

 

EDIT: I am having trouble going to any thread. Everything goes to the homepage. I had trouble reentering this thread to type this. Site is broken again.

As of 1104am EST. I am still having this issue. Even logged out and back in. I can click my way around, but if I try to access home page deal links or my subscriptions, url changes but its back to the homepage like stated in quote above. 



#88 John   This post entitles you to one free Morty! Administrators   2524 Posts   Joined 12.0 Years Ago  

Posted 08 February 2016 - 05:02 PM

As soon as someone reports the homepage redirection problem we clear it, but it seems to be coming back periodically. Still looking into a long term solution. 



#89 DNukem170   Banned Banned   8864 Posts   Joined 13.7 Years Ago  

DNukem170

Posted 09 February 2016 - 08:53 AM

Did something change about YouTube embeds? Just tried to post one and it kept putting it as an URL instead. And yes, I changed the URL to put the "watch?v=" thing in.

#90 shrike4242   Not My Job Anymore, Go Bother Someone Else. CAGiversary!   49879 Posts   Joined 15.2 Years Ago  

Posted 11 February 2016 - 02:12 AM

John, should this link do something?

 

https://www.cheapass...y_name&st=0&b=1

 

I would assume it should show the mods on the site, though it seems to be broken for non-mod users, as I get the "Sorry! You don't have permission for that!" message.